| Aktualności  | Nasza firma  | Menu  | Kontakt 

Obsługa placówek edukacyjnych ( stołówki szkolne )


Proponujemy Państwu indywidualną ofertę ukierunkowaną na żywienie dzieci.  Nasza firma ma doświadczenie w przygotowywaniu posiłków dla  dzieci dlatego też z pełną odpowiedzialnością zapraszamy do współpracy w zakresie profesjonalnego prowadzenia stołówek szkolnych.






..zobacz więcej   

Katering imprez firmowych


BAR CaterIng

Kraków
tel. 600 000 000
e-mail: 
Godziny otwarcia:
Pn. - Pt. 10.30 - 17.00




..zobacz więcej   

Catering

Bar "CaterIng" zajmuje się również profesjonalnym cateringiem w zakresie dostarczania posiłków do przedszkoli i szkół. Proponujemy  możliwość ustalenia z góry tygodniowego menu.
Oferujemy dostawy posiłków profilaktycznych i regeneracyjnych. Proponujemy  smaczne i domowe zestawy obiadowe



..zobacz więcej   



 » Kącik kulinarny  » galantyna z karpia
filety z karpia 1kg
cebula 80g
seler 30g
wino białe wytrawne 0.05l
bułka 100g
masło 50g
mleko 0.08l
jaja 2 szt
sól, pieprz, gałka muszkatołowa

SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
Zdjąć skórę z filetów i pozostawić ją do zwinięcia masy rybnej. Cebulę i seler pokroić w kostkę, lekko przysmażyć na maśle, polać winem i dusić pod przykryciem. Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć. Wszystko to zmielić przez maszynkę na cienkim sicie. Dodać kolejno żółtko, białko i przyprawy. Na foli spożywczej rozłożyć skórę z karpia, a następnie włożyć masę rybną. Całość szczelnie zrolować. Pieczemy w piekarniku w kąpieli wodnej w temperaturze 135 st C około godziny.



odwiedzin - 307339        Posiłki na wynos, katering imprez, bar restauracja | mapa strony | © 2005-2015 |